Din säkerhet är viktig för oss

Du ska alltid kunna känna dig säker när du besöker VAK och Västerås Service Center. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, tillhandahåller handsprit och håller avstånd.

Vi har hållit öppet som vanligt under hela perioden med coronavirus och covid-19. Våra lokaler och ytor är stora och luftiga, och vi har ingen försäljning över disk. På alla toaletter och i gemensamma utrymmen finns handsprit tillgänglig. Självklart håller vi rekommenderat avstånd till dig som kund och till varandra som medarbetare.

Tillsammans minskar vi smittspridningen. Tänk på att

  • stanna hemma vid symtom.
  • tvätta händerna ofta och noga.
  • hålla tillräckligt avstånd (cirka 2 meter).
  • undvika kontanter.

Välkommen in till oss!

Nyheter

20.12.2022

God Jul & Gott Nytt År

Vi har öppet dagarna runt jul och nyår – se våra öppettider här. VAK tackar alla kunder för det här året och önskar en riktigt vilsam jul och ett gott nytt år 2023!

16.6.2022

Öppettider i sommar fram till 19 augusti

Under sommaren kommer vi att ha ändrade öppettider från och med vecka 26, till och med vecka 34. Mellan 27 juni och 19 augusti har vi endast öppet måndag till fredag kl. 7-16.

5.11.2020

Höstnytt från VAK Service Center

Nu utökar vi vår verksamhet med service på Hultsteins kylaggregat, service och försäljning av P-LIGHT-produkter, samt service av Zepro bakgavelhissar. Just nu får du 15 % rabatt på utfört arbete – passa på i november!