Din säkerhet är viktig för oss

Du ska alltid kunna känna dig säker när du besöker VAK och Västerås Service Center. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, tillhandahåller handsprit och håller avståndet.

Vi har hållit öppet som vanligt under hela perioden med coronavirus och covid-19. Våra lokaler och ytor är stora och luftiga, och vi har ingen försäljning över disk. På alla toaletter och i gemensamma utrymmen finns handsprit tillgänglig. Självklart håller vi rekommenderat avstånd till dig som kund och till varandra som medarbetare.

Tillsammans minskar vi smittspridningen. Tänk på att

  • stanna hemma vid symtom.
  • tvätta händerna ofta och noga.
  • hålla tillräckligt avstånd (cirka 2 meter).
  • undvika kontanter.

Välkommen in till oss!

Nyheter

14.12.2020

God Jul & Gott Nytt År 2021

Vi har öppet dagarna runt jul och nyår – se våra öppettider här. VAK tackar alla kunder för det här året och önskar er en riktigt vilsam jul och ett 2021 utan smitta!

5.11.2020

Höstnytt från VAK Service Center

Nu utökar vi vår verksamhet med service på Hultsteins kylaggregat, service och försäljning av P-LIGHT-produkter, samt service av Zepro bakgavelhissar. Just nu får du 15 % rabatt på utfört arbete – passa på i november!

17.8.2020

I höst utökar vi öppettiderna igen

Från och med 17 augusti har vi ordinarie öppettider, men utökar öppettiderna till klockan 23 fyra dagar i veckan. Vi förbättrar säkerheten ytterligare på Västerås Service Center och har även asfalterat gården under sommaren.