I höst utökar vi öppettiderna igen

Från och med 17 augusti har vi ordinarie öppettider, men utökar öppettiderna till klockan 23 fyra dagar i veckan. Vi förbättrar säkerheten ytterligare på Västerås Service Center och har även asfalterat gården under sommaren.

Öppettider i höst

De nya öppettiderna gäller från och med vecka 34:

Måndag – torsdag 06.00 – 23.00
Fredag 06.00 – 18.00.

På helgerna har vi stängt.

VAK:s satsning på bättre tillgänglighet blev en succé

Vi förlängde öppettiderna i vintras för att kunna ta emot kunder från tidig morgon till sen kväll. Ni kunder uppskattade det och vi utökar därför kvällstiden med ytterligare en timme några av dagarna.

Förbättrad säkerhet på Västerås Service Center

Vi installerar nu övervakning med rörelsedetektorer runt området. I fråga om din säkerhet i samband med coronaviruset och covid-19 fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi utför alla slags reparationer på bilskåp, släp och trailers

Vi reparerar alla märken, vår specialitet är dubbelplanskåp. De flesta reservdelar till VAK har vi på hyllan, men skulle du behöva en reservdel som vi inte har hemma just nu får vi snabba leveranser från våra samarbetspartners.

Vi har behörighet på Wabco och Knorr bromssystem.

Vid behov kan vi även åka ut till dig med vår servicebil och reparera på plats.

Bokning service: 021-10 57 91 Rickard rickard.eriksson@vak.fi
Reservdelar: 021-10 57 92 Anna-Lena anna-lena.hiltunen@vak.fi
Verkstad: 021-10 57 93 Sonny / Stefan

Välkommen in till Västerås Service Center!

Nyheter

30.3.2023

Glad Påsk

På långfredagen och på annandag påsk håller vi stängt och firar påsk. VAK önskar er alla en riktigt skön helg med solsken, återhämtning och god mat!

16.6.2022

Öppettider i sommar fram till 19 augusti

Under sommaren kommer vi att ha ändrade öppettider från och med vecka 26, till och med vecka 34. Mellan 27 juni och 19 augusti har vi endast öppet måndag till fredag kl. 7-16.

26.11.2020

Din säkerhet är viktig för oss

Du ska alltid kunna känna dig säker när du besöker VAK och Västerås Service Center. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, tillhandahåller handsprit och håller avstånd.