I höst utökar vi öppettiderna igen

Från och med 17 augusti har vi ordinarie öppettider, men utökar öppettiderna till klockan 23 fyra dagar i veckan. Vi förbättrar säkerheten ytterligare på Västerås Service Center och har även asfalterat gården under sommaren.

Öppettider i höst

De nya öppettiderna gäller från och med vecka 34:

Måndag – torsdag 06.00 – 23.00
Fredag 06.00 – 18.00.

På helgerna har vi stängt.

VAK:s satsning på bättre tillgänglighet blev en succé

Vi förlängde öppettiderna i vintras för att kunna ta emot kunder från tidig morgon till sen kväll. Ni kunder uppskattade det och vi utökar därför kvällstiden med ytterligare en timme några av dagarna.

Förbättrad säkerhet på Västerås Service Center

Vi installerar nu övervakning med rörelsedetektorer runt området. I fråga om din säkerhet i samband med coronaviruset och covid-19 fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi utför alla slags reparationer på bilskåp, släp och trailers

Vi reparerar alla märken, vår specialitet är dubbelplanskåp. De flesta reservdelar till VAK har vi på hyllan, men skulle du behöva en reservdel som vi inte har hemma just nu får vi snabba leveranser från våra samarbetspartners.

Vi har behörighet på Wabco och Knorr bromssystem.

Vid behov kan vi även åka ut till dig med vår servicebil och reparera på plats.

Bokning service: 021-10 57 91 Rickard rickard.eriksson@vak.fi
Reservdelar: 021-10 57 92 Anna-Lena anna-lena.hiltunen@vak.fi
Verkstad: 021-10 57 93 Sonny / Stefan

Välkommen in till Västerås Service Center!

Nyheter

14.12.2020

God Jul & Gott Nytt År 2021

Vi har öppet dagarna runt jul och nyår – se våra öppettider här. VAK tackar alla kunder för det här året och önskar er en riktigt vilsam jul och ett 2021 utan smitta!

5.11.2020

Höstnytt från VAK Service Center

Nu utökar vi vår verksamhet med service på Hultsteins kylaggregat, service och försäljning av P-LIGHT-produkter, samt service av Zepro bakgavelhissar. Just nu får du 15 % rabatt på utfört arbete – passa på i november!

27.8.2020

Din säkerhet är viktig för oss

Du ska alltid kunna känna dig säker när du besöker VAK och Västerås Service Center. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, tillhandahåller handsprit och håller avståndet.