VAKs reservdelsservice

Anna-Lena har stenkoll på reservdelarna.

Innan Västerås Service Center fanns beställde man reservdelar från VAK:s fabrik i Finland. Numera räcker det med ett samtal eller mejl till reservavdelningen i Västerås, där Anna-Lena Hiltunen ser till att du får rätt delar inom någon eller några arbetsdagar.

Snabba leveranser av VAK-reservdelar

Hej Anna-Lena! Vad kan jag få hjälp med här?

– Vi har reservdelar till alla VAK-produkter, både till nya och gamla modeller, olika versioner och så vidare. Här kan du också få svar på alla dina frågor om reservdelarna.

Hur länge har reservdelsavdelningen funnits?

– Vi har varit i gång sedan början av året.

Vad har ni för öppettider?

– Vi har öppet från 07.30 till 16.30, måndag till fredag.

Kan man komma hit och få en reservdel direkt?

– Absolut, ni är varmt välkomna. Vårt mål är att man alltid ska få en snabb och bra service. Om det skulle vara så, mot förmodan, att det är någon reservdel vi inte har inne, då beställer vi den från fabriken i Finland.

Kan man beställa delar i förväg?

– Ja, de flesta beställer via telefon eller mejl. Sen skickar vi grejerna. Och verkstäder brukar ju se till att ha de vanligaste reservdelarna i lager, så de förbeställer ju också, förstås. Men är man i närheten kan man absolut komma och plocka upp saker på plats direkt, om man väljer det.

Har du haft någon kund som du har kunnat ”rädda i nöden”?

– Även en liten reservdel kan ju ha en stor betydelse. Så ja, det har jag säkert gjort någon gång!

Beställ reservdelar nu >

Nyheter

27.8.2020

Din säkerhet är viktig för oss

Du ska alltid kunna känna dig säker när du besöker VAK och Västerås Service Center. Vi följer därför Folkhälsomyndighetens rekommendationer, tillhandahåller handsprit och håller avståndet.

17.8.2020

I höst utökar vi öppettiderna igen

Från och med 17 augusti har vi ordinarie öppettider, men utökar öppettiderna till klockan 23 fyra dagar i veckan. Vi förbättrar säkerheten ytterligare på Västerås Service Center och har även asfalterat gården under sommaren.

17.6.2020

Glad midsommar

På midsommarafton fredag 19 juni håller vi stängt. VAK önskar er alla en riktigt solig och skön helg!