Västerås Service Center

Västerås Service Center

I Västerås betjänar vi dig i nya, fräscha och moderna lokaler. Här får du hjälp med allt som gäller VAK-produkter i Sverige, oavsett om det handlar om nybeställning av lastbilssläp, service och underhåll, eller bara en liten reservdel. Välkommen till Västerås Service Center!

Öppettider

Måndag – fredag 07-18
Helger stängt.

Besök Västerås Service Center

Vi finns på Omformargatan 15.

GPS: 59.649076, 16.572315

I Västerås har vi samlat allt under samma tak

För att du alltid ska kunna få allra bästa service finns allt det du som kund kan behöva på plats i Västerås. Vid Västerås Service Center får du svar på alla dina frågor runt VAK-produkter av vår kunniga personal. Härifrån sköter vi också nyleveranser och registrering.

Personalen på VAK Eftermarknad står till tjänst efter ditt köp, med högklassig service och underhåll, inklusive reservdelstjänst. Vi har även en servicebil som åker ut till dig vid behov.

Vi finns här för dig, oavsett var du befinner dig

Du är när som helst välkommen att ringa eller mejla oss med alla dina frågor och önskemål. Om du inte har vägarna förbi Västerås erbjuder våra samarbetspartners runt om i landet service vid sina verkstäder. Reservdelar beställer du smidigt via formulär eller mejl / telefon.

Beställ reservdelar >

Verkstäder runt om i Sverige >

Telefon till verkstaden

021-10 57 93